Ronald Lommerse

Leuk dat je hebt doorgelinkt naar mijn persoonlijke pagina.

Ik zal mijzelf even kort voorstellen: – geboren in Bennebroek in 1964, getrouwd – vader van Beli (geboren in Nepal) en Cho (geboren in Zuid Korea). In 2017 heb ik mijn bedrijf overgedragen aan mijn compagnon waardoor ik meer tijd heb voor Stichting Kanci en ons gezin. Mijn hobby’s zijn gitaar- en mondharmonica spelen, tennissen, wandelen en Stichting Kanchi.

In 2013 heb ik samen met de andere bestuursleden en Koen Lommerse, de stichting opgericht. Ik waardeer het enorm dat je de moeite neemt om meer te weten te komen over onze stichting. Zoals je zult zien zijn wij kleinschalig bezig maar zijn onze ambities groot. Momenteel hebben wij 3 projecten volledig zelf geïnitieerd en we volgen deze nauwgezet, zowel ter plaatse als van afstand door middel van 2 contactpersonen ter plaatse. Ik hoop dat u na het lezen ook enthousiast bent geraakt en ons, op welke wijze dan ook, wilt ondersteunen.

Ronald Lommerse